29 Dec

Bästa & Sämsta bebisköpen!

29 december, 2015 i Allmänt, Bebis & Barn

Jag fick lite inspiration från en annan blogg att skriva ett inlägg om bästa/sämsta inköpen när det kommer till bebissaker. Kan vara kul för er gravida, men också för mig själv då det kan vara kul att kolla tillbaka om det någon gång blir en nummer 2. Haha.  Skriver inte med bilbarnstol/vagn för det är en självklarhet för mig.

Hoppas ni gillar sånna här inlägg. Ni får gärna kommentera vad NI tyckte var bäst/sämst. 

IMG_5200

Bästa 
– Bästa inköpet är såklart spjälsängen. Här är alla föräldrar olika, men våran har sovit själv sen dag 1 och det tycker vi är toppen!

– Pyjamaser med dragkedja tyckte jag fungerade bäst precis i början när lillen åt på natten och vi bytte blöja. Smidigt om man är trött!  Nu byter vi aldrig på natten eftersom han sover ända fram till 8/9 på morgonen. Tycker även onesies är supersmidigt och det är något som jag älskar på senare tid!

– Babynest är enligt mig superbra, då han sover i det varje dag i sängen! Används dock endast där och släpar aldrig med mig det.

–  Overaller av olika slag. Han använder en grå superfin från Polarn som vi köpte i 2 olika storlekar. Även björnoverallen är ju bara för söt.

– Adapter till vagnen. Det var något som inte ingick till våran vagn och som vi inte köpte, men kan på senare tid ångra att vi inte har någon då det är väldigt smidigt att klicka i den och slippa bära med vagnen.

– Små handdukar jättebra! köpte rätt många då jag tänkte använda dom om han spyr hemma, vilket han aldrig gör. Så köpte på mig lite för många, men på IKEA kostar dem inte många kronor. Skulle då rekommendera en ‘vanlig’ storlek och inte dem som är mini. Det däremot, var ett riktigt dåligt köp.

– Blöjhink HELT KLART VÄRT. Vi har en från ‘UBBI’ den dyraste men också snyggaste 😉 finns dock för och nackdelar med den. Men skulle aldrig klarat mig utan en, haha.

Sämsta
– Tossor är definitivt det sämsta köpet. Dock har vi bara köpt två stycken, men dem trillar alltid av och kommer helt enkelt inte till användning.

– Dregglisar har använt endast 1 av alla tusen man har, haha. Då var det bara för ‘outfiten’ och det såg gulligt ut, haha. Dem kommer kanske till användning mer senare då han aldrig spyr eller någonting. Dock är dem jag har så himla små, så dem kommer antagligen inte gå att använda ändå.

– Platthuvud kudde som vi inte tyckte gjorde verkan alls. Detta är min åsikt! Jag tycker den är alldeles för platt för att den ska ge någon verkan.

– För mycket kläder som man knappt hunnit använda. Jag tycker dock jag var smart och inte köpte så mycket i strl. 50, så istället har han använd 56 mycket längre.

– Bärsele tycker jag inte jag har fått så mycket användning av som jag trodde. Använder den när man tvättar, men det är det enda. Det har inte blivit av, och var kanske ett onödigt köp. Men vem vet längre fram…

– Täcke till vagn. Det har används endast några gånger, då det varit för ‘varmt’ sen blev det för kallt och det var lättare med åkpåse.

– Massa olika nappar då hans favoriter är Mam. Vi som var helt insnöade på att endast använda Nuk.

1 person likes this post.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier

  • Allmänt
  • Fitnessfighten
  • Inspiration
  • Jag reser
  • Okategoriserade
  • Personlig Träning
  • Shopping
  • Tips
  • Träning

I denna blogg kommer du hitta både motivation och inspiration till att välja en sundare livsstil!

Här hittar ni allt mellan träning och hälsa till inspirerande recept. Som nybliven mamma kommer ni även kunna läsa om mina bästa tips kring kost och träning före, under och efter graviditeten.

Jag som skriver heter Olivia Eriksson är sedan April 2014 utbildad och LIC. Personlig Tränare och Kostrådgivare.

För mig ska kost och träning vara kul men också enkel, därför hoppas jag att ni kommer finna både pepp, glädje och motivation här hos mig!

Epost: oliviaeriksson@hotmail.com

Matbloggstoppen